Selectrade Kft.

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Felelősségvállalás

E-mail Nyomtatás PDF


A Kőér Security Kft. megfelel a személy- és vagyonvédelmi, valamint a magánnyomozói tevékenység szabályairól szóló 2005. évi CXXXIII. törvény, valamint annak végrehajtására kiadott 22/2006. (IV.25.) BM rendelet előírásainak, rendelkezik minden, a személy- és vagyonvédelemhez szükséges hatósági engedéllyel.

A BRFK X. Ker. Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztály a 124/2-795/2006/SZv. számon engedélyezte a személy- és vagyonvédelmi tevékenység végzését.  

Az alkalmazottakért erkölcsi és anyagi felelősséget vállalunk, az általuk a szolgálatteljesítéssel összefüggően esetlegesen okozott károkat megtérítjük.
A Kőér Security Kft. a Generali-Providencia Biztosító Zrt-al 2011-ben megújított általános és szakmai felelősség-biztosítási kötvénnyel rendelkezik. (Ügyfélszám: 45130033)

Szolgáltatásainkat a jelenlegi működési területünkön tulajdonnal rendelkező Megbízóink döntésének és anyagi áldozatvállalásának megfelelően folyamatosan szélesítjük és fejlesztjük annak érdekében, hogy Megbízóink biztonsága arányosan növekedjen.