Selectrade Kft.

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Kőér Security Kft.

E-mail Nyomtatás PDF

A Kőér Security Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft az egykor volt Finommechanikai Vállalat Fegyveres Biztonsági Őrsége átalakításával létrejött FMVéd Vagyonvédelmi Kft. jogutódjaként, a vonatkozó törvényi előírásoknak megfelelően működik.

Tevékenységünk kiterjed: élőerős személy- és vagyonőri szolgálat ellátására, riasztó- és kamerarendszerek telepítésére, működtetésére.
Szolgáltatásaink alapelve: a Megbízók érdekeit és anyagi lehetőségeit teljes körűen figyelembe véve, az üzleti tisztességnek megfelelő ár-érték arány fenntartása.

Fő célunk: jelen megbízói kör megtartása és növelése mellett a lehető legmagasabb szintű minőségi szolgáltatás nyújtása, valamint Megbízóink bizalmának elnyerése és hosszútávon történő megtartása.

Szakmai téren fő célkitűzésünk: a megelőzés. Ennek megfelelően munkánk arra irányul, hogy tevékenységünkkel megelőzzük az esetleges káreseményeket, a működési területünkön tulajdonnal, illetve bérleménnyel rendelkező Megrendelőink elvárásait kimagasló minőségben kielégítsük.

Kiemelt szempontunk a minőség és a biztonság. Ügyfeleink részére teljes körűen kidolgozott, az adott cég speciális működési körülményeit figyelembe vevő, személyre szabott szolgáltatást biztosítunk, mely tevékenységünk a kedvező díjszabással párosulva Megbízóinknak hosszútávon rentábilis befektetést jelent.

Cégünket a felelősségteljes cégvezetés, a megalapozott gazdasági stabilitás, a hosszú távú törekvések, a folyamatos fejlődés és az átláthatóság jellemzi.

 

Reményeink szerint Ön is megtalálja azt a szolgáltatást, mely biztonság iránti igényének, elképzelésének leginkább megfelel.

Állunk rendelkezésére, valamennyi felsorolt szolgáltatásunkról történő személyes konzultációra, ajánlattételre. Forduljon hozzánk bizalommal!